contact giantq for qlink
qlink home from giantq
QLink Pendant from GiantQ for a Healthy Energy Balance

qlink

     
     
 

GOLF EQUIPMENT VOOR HET MENTALE SPEL

qlink and golfDe QLink doet 3 belangrijke dingen

  1. Versterkt uw focus en verbetert daardoor uw mentale spel.
  2. Verhoogt uw concentratie vermogen en brengt u mede daardoor in staat “in the Zone” te blijven.
  3. Versterkt uw herstelvermogen en uw weerstand tegen de effecten van stress

De golfer brengt vandaag de dag de stress en de druk van de 24 uurs maatschappij mee in zijn spel, inclusief de effecten van het bloot staan aan EMF (elektromagnetische velden) van mobiele telefoons, computers en auto- en vliegreizen. Deze stressoren kunnen uw “first-rate mental game” in de weg staan. En mentale sterkte is een vitaal wapen in een sport waarin verhoogde druk zelfs de beste spelers onderuit kan halen.

De QLink is het middel om uw mentale focus te versterken, speciaal wanneer u onder hoge prestatiedruk staat. Al heel veel golfers hebben ontdekt hoe de QLink het herstelvermogen en de weerstand tegen de effecten van stress versterkt, waardoor het hun spel aanzienlijk verbetert. Vele pros, ongeveer 250, die in de PGA tour spelen doen er hun voordeel mee waaronder Ernie Els, Sam Torrance en Corey Pavin.

Onafhankelijke wetenschappelijke onderzoekers hebben vastgesteld dat de QLink een significante positieve invloed heeft. Energie vermindering, veroorzaakt door een grote verscheidenheid van stressoren, wordt sterk afgeremd. Het is het beste product om je te beschermen tegen de negatieve invloed van EMF-bronnen in uw directe omgeving, zoals EMF van computers en mobiele telefoons.

Door het dragen van een QLink wordt een ontspannen staat van concentratie bevorderd, die u helpt ieder shot opnieuw met grote overtuiging uit te voeren. U kunt zich beter op uw spel concentreren en u bij ieder shot volledig concentreren.

Het gaat bij de QLink niet om uw golftechniek, het gaat om UZELF! Ervaar nu zelf het verschil en draag uw QLink elke dag.

De QLink is er in vijf uitvoeringen; Glad of mat zilver en goud of sportief zwart acryl.

Uit de media:

  1. Natural Golfer Magazine 2003
  2. Playboy Magazine March 2003
  3. Time Magazine February 2003
  4. Golf Today Magazine February 2002
  5. London Daily Express July 2003
 
     
     
 
Home | Contact | Waarom | Q&A | Golf | Fitness | Wetenschap | Studies | Testimonials | Qlink Shop English Medische Disclaimer