contact giantq for qlink
qlink home from giantq
QLink Pendant from GiantQ for a Healthy Energy Balance

qlink

     
     
 

Questions and Answers

1. Wat betekent de term QLink?
2. Wat is een QLink?
3. Wat zit binnen in de QLink?
4. Wat is SRT™?
5. Wat is EMF?
6. Hoe draag ik hem?
7. Kan ik met mijn QLink douchen of zwemmen?
8. Moet ik mijn QLink altijd om houden?
9. Moet ik mijn QLink opladen?

1. Wat betekent de term QLink?
QLink is afgeleid van “Quantum Link” omdat de technologie van de QLink werkt op het diepste niveau van de quantum physica.

2. Wat is een QLink?
Een QLink is een wetenschappelijk Hi-Tech product. De QLink hanger bevat een (SRT™-technologie) waarin gevoelige energie wordt opgeslagen die er voor zorgt dat jouw persoonlijke energieveld veel efficienter functioneert door de uitwisseling van positieve energie. Hierdoor ondersteunt de QLink jouw lichaam zodanig, dat het veel beter met negatieve stress om kan gaan. Zowel mensen die de QLink dragen als verscheidene wetenschappelijke studies, uitgevoerd op verschillende bekende universiteiten, tonen de positieve effecten van de QLink aan.

3. Wat zit er binnen in de QLink?
De QLink hanger heeft 4 componenten in zich; drie hiervan zijn hardware. De vierde is de unieke technologie die deze hardwarecomponenten activeert:
Resonerende cel - De resonerende cel is gemaakt van een unieke combinatie van kristal elementen (kristal helderheid 99.999%). Deze kristal elementen vibreren zodra de QLink op of bij iemands lichaam wordt geplaatst. De unieke combinatie van 99,999% heldere kristal elementen werkt als een oscillator die gevoelige energie (levensenergie) verandert in een vorm van energie die gezond is voor het menselijk lichaam en energiehuishouding.
Stemplaat - De 24 karaat gouden stemplaat zorgt ervoor dat de resonerende cel permanent vibreert in het juiste frequentieveld. De stemplaat houdt de QLink "gestemd" zodat deze nooit hoeft te worden bijgesteld.
Versterkende spoel - De versterkende spoel is gemaakt van 22.5 m koperdraad gewonden in een spoel met een diameter van ongeveer 2.5 cm. Het versterkt het QLink's micro-vibrerende veld zodanig dat het je hele lichaam omgeeft.
SRT™ - Het frequentieveld dat de resonerende cel in de QLink uitstraalt is rustig en helder en veroorzaakt resonantie in materiele objecten even als in de electromagnetische velden om de objecten heen. The SRT™ in de QLink zorgt voor een referentiekader waar het lichaam zich aan kan meten; interne en externe straling die de lichaamsenergie in een andere frequentie zou kunnen brengen wordt hierdoor geneutraliseerd.

4. Wat is SRT™?
SRT™ (Sympathetic Resonance Technology) is de technologie binnenin elke QLink. Het is ontstaan uit de Quantum Physica en gebruikt gevoelige micro-trilling frequenties om het energie systeem van het lichaam te versterken en te balanceren.
Het frequentieveld dat de resonerende cel in de QLink uitstraalt is rustig en helder en veroorzaakt resonantie in materiele objecten even als in de electromagnetische velden om de objecten heen. The SRT™ in de QLink zorgt voor een referentiekader waar het lichaam zich aan kan meten; interne en externe straling die de lichaamsenergie in een andere frequentie zou kunnen brengen wordt hierdoor geneutraliseerd.

5. Wat is EMF?
Elektriciteit is de meest verspreide vorm van energie in de wereld omdat het gemakkelijk is op te wekken en te transporteren naar daar waar het nodig is. Waar elektriciteit door bedrading en machines wordt getransporteerd veroorzaakt dit ElectroMagnetic Fields (ElectroMagnetische Velden).

Op het werk zijn de opwekkers van EMF bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons, faxmachines, kopieermachines, TL-verlichting, printers, scanners, motoren en alle andere electrische apparatuur.

Thuis zijn de directe bronnen van EMF bijvoorbeeld electrische dekens, verwarming, haardrogers, scheerapparaten, televisie, stereo apparatuur, air conditioners, telefoon en antwoordapparaat, koelkasten, blenders, wasmachines en drogers, koffiezetapparaten, stofzuigers en alle overige elektrische apparaten die zich in huis bevinden.

Onderzoek wijst uit dat Elektromagnetische straling, gegenereerd door elektrische apparaten, een negatief effect heeft op het energie niveau van mensen en dieren.

6. Hoe draag ik hem?
Voor het beste resultaat moet jouw QLink hanger zodanig om je hals gedragen worden dat hij in het midden van je borstkas hangt. Je kan de QLink onder of op je kleding dragen en hij kan van je af of naar je toe hangen (het is niet noodzakelijk voor de werking van de QLink dat deze direct op je huid gedragen wordt).

7. Kan ik met mijn QLink douchen of zwemmen?
Ja. Elke QLink is geheel waterdicht.

8. Moet ik mijn QLink altijd om houden?
Het beste is om je QLink hanger zo vaak mogelijk om te hebben omdat je er alleen baat bij hebt als je hem draagt. Gedurende de dag helpt de QLink je immuunsysteem te beschermen tegen de negatieve effecten van stress en EMF, veroorzaakt door electronische apparatuur. Je kan de QLink ook s’nachts dragen of onder de douche.

9. Moet ik mijn QLink opladen?
Nee, jouw QLink hanger wordt opgeladen door de energie van je eigen lichaam en daarom zijn batterijen of onderhoud niet nodig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     
     
 
Home | Contact | Waarom | Q&A | Golf | Fitness | Wetenschap | Studies | Testimonials | Qlink Shop English Medische Disclaimer